Oud nieuws voorpagina

Oud nieuws voorpagina

 
 

Unieke voetbalclinic op de velden van VCH-Blerick
woensdag 2 oktober 2019
De landelijk bekende voetbalschool The Future verzorgt dinsdag 15 oktober op sportpark Maassenhof op de velden van en in samenwerking met voetbalclub VCH-Blerick een voor Noord-Limburg unieke voetbalclinic voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. De clinic staat onder leiding van twee ex-profvoetballers en dat zijn bepaald geen onbekenden in de wereld van het voetbal. Rachid Chelah is oud-speler van PSV, NEC en FC Dordrecht en de naam Gerald Vanenburg behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Hij speelde, onder meer, voor Ajax en PSV en hij werd in 1988 met het Nederlands elftal Europees kampioen. Toon je voetbalkwaliteiten en wellicht schuilt er in jou wel een toekomstige Lionel Messi of Lieke Martens. Het is het proberen waard want deelnemen aan de twee uur durende clinic kost slechts 15 euro! De clinic op dinsdag 15 oktober begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Locatie: sportpark Maassenhof in De Boekend.

 

 

Foto’s Mini F-Toernooi
donderdag 29 augustus 2019
Tijdens de allereerste editie van het VCH Venlo Traprenovatie Mini F-Toernooi is er een groot aantal foto’s gemaakt. Bekijk ze hier. Tot het volgend jaar!

 

Jan van Rooij Memorial 2019
vrijdag 16 augustus 2019
Op vrijdagavond 23 augustus 2019 gaan de senioren van VCH samen met de JO -15 uitmaken wie zich de winnaar van de Jan van Rooij Memorial 2019 mag noemen. De finales worden in de vorm van minivoetbal gespeeld. Dit betekent dat er slechts zes spelers in het veld staan. Ieder team is wel vrij in het aantal wisselspelers. Alleen eigen spelers en leiders mogen meespelen, dus geen niet-leden en spelers van andere elftallen.

Deelnemende teams:
VCH 1
VCH 2
VCH 3
VCH 4
VCH 5
VCH 6
VCH JO -15

Scheidsrechters Mark Ottenheim, Gé Baur en Manfred Omland. Het toernooi begint om 18:30 uur. Klik hier voor het volledige wedstrijdschema.

 

 

vrijdag 19 juli 2019
Wil jij graag werken achter de bar of in de businesslounge tijdens de wedstrijden van VVV? Laat nu je gegevens achter en maak kans op een gloednieuw paar voetbalschoenen ‘Adidas Predator’! De winnaar maken wij bekend op 20 augustus. Kans maken? Meld je nu aan via: https://forms.gle/VeNZPSSfBxkmWfcb9

 


zondag 7 juli 2019
Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat op 5 juli ons lid Jan Bömers in verzorgingshuis De Beerendonck is overleden. Jan maakte sinds 1 september 1947 prominent deel uit van onze vereniging en was nog steeds ondersteunend lid. Hier was hij, volgens ingewijden, erg trots op. Op zijn kamer stonden nog steeds enkele herinneringen aan zijn tijd bij VCH.
We wensen de familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe de komende tijd.

Bestuur en leden VCH

 

VCH nog steeds springlevend!
zondag 16 juni 2019
Diverse media berichtten er al over. VCH zou ten dode zijn opgeschreven. Niet dat de toekomst er superrooskleurig uitziet, maar het beeld dat wordt geschetst mag ook als voorbarig aangemerkt worden. Het is waar dat de club uit De Boekend gestopt is met prestatief voetbal. Ook het feit dat het jeugdvoetbal moeilijke tijden doormaakt, berust, ten dele, op waarheid. Daarmee is echter nog niet gezegd dat VCH geen bestaansrecht meer zou hebben. Om dat te bewijzen, wordt er bij de vereniging met man en macht gewerkt aan een wederopstanding die er uiteindelijk toe moet leiden dat er straks in De Boekend weer volop met sportief plezier gevoetbald wordt. Hoe? Een gesprek met bestuurslid Dé Stakenborg. Lees verder

 

Damesvoetbal 30/30+
donderdag 13 juni 2019
7 x 7 nu ook bij VCH! Ben je 30 of 30+ en zou je het leuk vinden om 1x per week te trainen en 1x per maand een toernooi te voetballen (7 x 7) op de vrijdagavond met 4 of 5 damesteams vanaf 20.00 uur met daarna gezellig een hapje en een drankje? Dan zijn wij op zoek naar jou. Lekker sportief bezig zijn en gezelligheid staan hierbij voorop. Aanmelden of meer informatie? Mail naar contributies@vch-blerick.nl (Truus Hendrix) of Ledenadministratie@vch-blerick.nl (Dé Stakenborg).

 

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het bericht dat ons lid R (Remi) Laureys (senior) afgelopen woensdag 5 juni 2019 is overleden. Dhr. Laureys was bij onze vereniging sinds 1 apil 1954, wat betekent dat hij 65 jaar lid was. Dhr Laureys is 88 jaar geworden. Zijn echtgenote An Hinssen overleed 2 dagen eerder. Dhr Laureys was lid in de orde van Oranje-Nassau. De afscheidsdienst is zaterdag 8 juni om 14:00 uur in Feestzaal “De Waeg” op de Horsterweg.
De familie wil geen bloemen, maar graag een bijdrage voor activiteiten voor de bewoners van La Providence. Hiervoor staat een collectebus klaar.

We wensen de familie heel veel sterkte toe.

 

VCH JO13 kampioen!
donderdag 30 mei 2019
De helden van VCH JO13 hebben de afgelopen week het kampioenschap in hun klasse binnen weten te slepen. Een team waar VCH ook het volgend seizoen op kan bouwen. Hulde aan eenieder die bij deze fantastische prestatie betrokken is geweest!

 

Uniek Penaltytoernooi in De Boekend
zondag 28 april 2019
Op sportpark Maassenhof, de velden van VCH, in De Boekend vindt zaterdag 15 juni de allereerste editie van het MegaMix Penalty toernooi plaats. Een uniek evenement waarin het nu eens niet gaat om tactische benadering van het edele voetbalspel of het inzetten van reservespelers om het beoogde doel alsnog te bereiken maar, zoals de naam het al aangeeft, om het team dat op meest efficiënte wijze penalty’s weet te benutten. lees verder

 

Er hebben zich de afgelopen tijd allerlei ontwikkelingen voorgedaan die het hoofdbestuur heeft doen besluiten alle teams, zowel senioren als junioren, vanaf het komende seizoen recreatief te laten voetballen. Deze beslissing is mede gebaseerd op de vooruitzichten. Bij de jeugd was hiermee al een begin gemaakt en hier zal dus niets veranderen, maar voor een aantal seniorenteams (VCH1, 2 en 3) is dit een nieuwe situatie. Omdat het eerste team niet meer PRESTATIEF gaat spelen, verplicht de KNVB ons om met alle teams recreatief (=niet hoger dan reserve 4e klasse) te gaan spelen. Dit betekent dat alle seniorenteams, inclusief het 1e elftal, worden ingedeeld in de reserve (4,5 of 6) klassen.

 

Eikenprocessierups
dinsdag 9 april 2019
Graag willen wij u mededelen dat wij de aankomende weken eikenprocessierups gaan bestrijden in en rondom de sportparken in de gemeente Venlo. De eikenprocessierups komt voor op verschillende soorten eiken en is een risico voor de volksgezondheid. De minuscule brandharen hebben weerhaakjes waardoor ze zich hechten aan de huid, aan slijmvliezen van mond, neus of ogen, en aan bijvoorbeeld kleding. Een giftig stofje in de brandharen roept allergische reacties op: jeuk, huiduitslag, ontstekingen aan slijmvliezen van mond, neus en ogen. Om dit te voorkomen wordt er gespoten met het biologische bestrijdingsmiddel Xentari. Dit middel is biologisch en verder niet schadelijk voor mens, dier & milieu.

 

Wil Crijnen als voorzitter aan de slag in een onzekere toekomst
zaterdag 23 februari 2019
Eigenlijk was er slechts een gegadigde voor de vrijkomende functie. Toen VCH-voorzitter Ron Rommerskirchen zich eind vorig jaar genoodzaakt zag zijn voorzitterschap op te geven, was voor hem wel duidelijk wie zijn taak over moest nemen: Wil Crijnen. En niet alleen omdat hij op dat moment vice-voorzitter was maar vooral omdat Crijnen zowel op de hoogte was en is van de gang van zaken binnen de club als hart heeft voor een vereniging die het volgend jaar 75 jaar bestaat. lees verder

 

Megamix drie jaar langer hoofdsponsor VCH
donderdag 13 december 2018
Tijdens een gezellig avondje bowlen met de heren Janssen, is het sponsorcontract tussen hoofdsponsor Megamix en VCH met drie jaar verlengd. Dat de heren Janssen overtuigend wonnen van onze nieuwe voorzitter Wil Crijnen en oud-voorzitter Ron Rommerskirchen deed niet ter zake. Megamix bedankt!

 

Wil Crijnen nieuwe voorzitter VCH
zondag 18 november 2018
Tijdens de jaarvergadering van vrijdag 16 november heeft Wil Crijnen de voorzittershamer overgenomen van Ron Rommerskirchen. Op de foto is te zien dat de nieuwe voorzitter zijn voorganger bedankt voor zijn inzet met een bloemetje. Ron Rommerskirchen, nu 20 jaar actief binnen het bestuur, zal behouden blijven voor VCH en zal de functie algemene zaken binnen het bestuur op zich nemen. Andere belangrijke zaken die ter tafel gekomen zijn, zijn de volgende: Om de begroting voor het nieuwe seizoen rond te krijgen en te zoeken naar bezuinigingen is besloten om de trainingsvelden aan de andere kant van de weg af te stoten. Eventuele fusies zijn in het kort besproken en om roddels e.d. te voorkomen is duidelijk gemaakt dat vooralsnog van een fusie met welke club dan ook geen sprake is.

 

Sponsors bedankt!
donderdag 11 oktober 2018
Sponsors bedankt…. Staf en spelers van het VCH extra-team!
Klik hier voor een grotere foto!

 

VCH-speler breekt been, wedstrijd gestaakt
zondag 30 september 2018
Het duel VCH – Kwiek Venlo is vanmiddag al na veertig seconden gestaakt. VCH-speler Adam Ammi brak zijn been na een fair maar ongelukkig duel met een tegenstander. Het duurde drie kwartier voordat het been van de speler door het ambulancepersoneel gestabiliseerd was, waarna besloten werd de wedstrijd te staken.

 

Edje van den Essen overleden
dinsdag 18 september 2018
Vandaag kregen we het treurige bericht dat ons lid Edje van den Essen vanmorgen is overleden ten gevolge van een inwendige bloeding. Edje sukkelde al lange tijd met zijn gezondheid, maar was toch positief op een goede afloop. Hij was jeugdleider van onze JO15-1 (C1), lid van de jeugdkampcommissie en vader van ons jeugdlid Luca. Hij hield van eerlijkheid en was altijd bereid om zijn handen uit de mouwen te steken voor zijn cluppie. Edje is 42 jaar geworden en de crematie zal a.s. dinsdag plaatsvinden om 11:00 uur. De familie wil geen bloemen, maar graag een donatie voor de Maag, Darm en Leverstichting. Collectebussen zullen klaar staan bij de plechtigheid en in de kantine van VCH. We willen zijn familie, vrienden, kennissen, zijn team en collega jeugdleiders heel veel sterkte toewensen de komende tijd. Klik hier voor een afbeelding van de rouwkaart.
Bestuur en leden VCH

 

Voetballen bij VCH: plezier en respect
zaterdag 15 september 2018
De jeugdafdeling van VCH is op zoek naar jeugdleden die, met plezier en respect voor elkaar, graag willen voetballen. In alle leeftijdsklassen, van 8 tot 16 jaar, kunnen wij nog spelers plaatsen. Wanneer we weer een groep van minimaal 6 spelers van 6 en 7 jaar hebben, kunnen we weer starten met de jongste leeftijdsklasse. Lijkt het je wat om bij een familieclub, zoals VCH, te komen voetballen, neem dan contact op met ledenadministratie@vch-blerick.nl. Telefoon (06) 37 15 49 03.

 

VCH-extra G-team op TOP-D toernooi GFC’33
maandag 10 september 2018
Zondag 9 september 2018 speelde het extra (G) team junioren van VCH een demonstratiewedstrijd tegen Heythuysen in Grubbenvorst. Beide teams waren door de organisatie van GFC’33 uitgenodigd en speelden een korte wedstrijd van twee maal 10 minuten onder leiding van een echte KNVB-scheidsrechter. lees verder

 

Wir sehen uns auf dem Platz
zondag 9 september 2018
Na de eerste bekerwedstrijd, uit tegen sc Irene (2-2), stond een oefenwedstrijd gepland tegen het Duitse svVeert uit Geldern. Dat team komt uit in een klasse vergelijkbaar met de Nederlandse 1e en 2e klasse. De wedstrijd stond o.l.v. Mark Ottenheim die omstreeks 19:30 voor het eerst op zijn fluitje blies. lees verder

 

Jan van Rooij Memorial 2018 (update 23 augustus)
dinsdag 21 augustus 2018
Klik hier om poule-indeling en wedstrijdschema van de Jan van Rooij Memorial 2018 te bekijken.

 
 

Huwelijk voorzitter VCH
donderdag 9 augustus 2018
24 augustus stapt onze voorzitter Ron Rommerskirchen met zijn Saskia in het huwelijksbootje. Ron en Saskia vieren deze heugelijke gebeurtenis in Kefee de Baek en vanzelfsprekend zijn leden van VCH uitgenodigd om het bruidspaar te feliciteren tijdens de receptie. Klik hier om de huwelijkskaart te bekijken!

 

Trainingsschema 2018/2019 (update 25 juli)
dinsdag 24 juli 2018
Klik hier voor het nieuwe trainingsschema, indeling kleedlokalen en indeling velden.

 
 
 

Indeling standaardteam VCH bekend
maandag 16 juli 2018
VCH komt het komend seizoen uit in de vijfde klasse D. De mannen van Wiel Roox zullen onder meer stuiten op stadgenoten Kwiek Venlo, VOS en RKDSO. Klik hier voor een lijst met alle tegenstanders van het volgend seizoen.

 

Dames VCH winnen B-finale toernooi de Willy’s
woensdag 13 juni 2018
Na een supergezellig weekend in Wilbertsoord bij het damestoernooi van de Willy’s, hebben de vrouwen van VCH de beker in de B-klasse in de wacht gesleept. Na twee poulefases waar de vrouwen beide keren op een tweede plek eindigden, mochten ze de halve finale spelen voor plek 1 t/m 4 in de B-klasse. lees verder

 

VCH 2 speelt finale
woensdag 13 juni 2018
Komende zondag speelt VCH 2 thuis de finalewedstrijd voor de nacompetitie tegen Mifano 2. Bij winst zullen zij promoveren naar de reserve 2e klasse. Dit is voor VCH een ongekende prestatie. De wedstrijd begint om 11:00 uur. We hopen op veel publiek om onze jongens de nodige steun te geven. Trots op deze mannen…..

 

Lid worden van de jeugdafdeling van VCH
maandag 28 mei 2018
Heb je zin om bij de jeugd van VCH te komen voetballen, je bent van harte welkom. Bij de jeugdafdeling van VCH waar plezier en respect voor elkaar voorop staan, kunnen we weer in alle leeftijdsklassen spelers plaatsen. Als je nog nooit bij een club gespeeld hebt, stuur dan een mail naar de ledenadministratie van VCH ledenadministratie@vch-blerick.nl dan ontvang je digitaal een inschrijfformulier toegestuurd en voor informatie kun je ook even bellen met Dé Stakenborg 06-37154903. Ben je lid van een andere vereniging dan zal je je daar eerst af moeten melden voordat de overschrijving naar VCH in gang gezet kan worden, (doe dit dan vóór 15 juni).
Ook de samenstelling van de teams zal het nieuwe seizoen anders zijn om er door de KNVB andere competities opgezet zijn. Klik hier voor de wijziging van teams, leeftijden en competities.

 

Ouderavond VCH Jeugdkamp 2018
vrijdag 18 mei 2018
(bestemd voor de ouders waarvan het kind meegaat op jeugdkamp)

Beste ouders,
Het VCH jeugdkamp (15/16/17 juni) nadert snel en wij als jeugdkampcommissie hebben er zin in. Woensdagavond 30 mei om 19:00 uur is er een korte (verplichte) ouderavond. U krijgt dan het kampboekje met alle informatie en u dient 2 formulieren in te vullen en te tekenen die voor ons van belang zijn tijdens het jeugdkamp. Kunt u echter niet komen, gaarne afmelden door te mailen naar wilcrijnen@ziggo.nl of te bellen naar 0652406441.
De jeugdkampcommissie

 

Heythuysen-VCH, voorbeschouwing met Wiel Roox
donderdag 2 november 2017
Zondag neemt VCH het in Heythuysen op tegen de plaatselijke trots. De ploeg van Wiel Roox presteert dit seizoen nogal wisselvallig, om maar eens een understatement te gebruiken. Met name de 9-0 nederlaag tegen Eindse Boys zal menig VCH-liefhebber nog in het geheugen gegrift staan. Toch plaatst Roox kanttekeningen bij die wedstrijd. lees verder

 

Eclatante 7-1 zege voor VCH
maandag 16 oktober 2017
En daar was ‘m dan. De eerste driepunter van het seizoen. En wat voor een! VCH overtuigde zondagmiddag op sportpark Maassenhof met een klinkende 7-1 zege op SVVH uit Heibloem. Er viel nagenoeg niets af te dingen op de victorie van de ploeg uit De Boekend, vond ook coach Wiel Roox. lees verder

 

VCH op jacht naar de eerste punten
donderdag 12 oktober 2017
Het voetbal is er, nu de punten nog. Uit de drie eerste wedstrijden van het seizoen wist de equipe van Wiel Roox nog geen punten te vergaren, maar de coach is er nog steeds gerust op: “Die gaan wel komen als we blijven spelen als we tot dusver hebben gedaan. Het moet allemaal alleen wat nauwkeuriger en daar werken we momenteel volop aan.” lees verder

 

VOS effectiever dan VCH
zondag 8 oktober 2017
VOS is er zondagmiddag tegen VCH in geslaagd de drie punten in eigen huis te houden. De equipe van John Buksak trok aan de Merelweg met 3-2 aan het langste eind en heeft na drie duels al zes punten in de knip. Collega Wiel Roox moet het nog zonder doen maar gezien het vertoonde spel, gloort er wel hoop aan de horizon voor de ploeg uit De Boekend. lees verder

 

VOS versus VCH, zes jaar geleden
dinsdag 3 oktober 2017
Zondag staat de stadsderby tussen VOS en VCH op het programma. Buksak versus Roox. Zes jaar geleden, 4 september 2011 om het wat nauwkeuriger uit te drukken, stonden beide ploegen ook tegenover elkaar. Toen was het nog Taihuttu versus Vercoulen. VOS trok destijds aan het langste eind aan de Merelweg: 3-1. Zondag gaan beide ploegen op herhaling. VOS startte de competitie met een zege op SVVH maar verloor vervolgens in eigen huis met 1-8 van Grashoek. VCH is na twee wedstrijden nog puntloos. Het verloor van Grashoek en afgelopen zondag thuis van Egchel. Klik hier voor enkele foto’s van VOS – VCH in 2011.

 

Darttoernooi VCH
vrijdag 29 september 2017
Zaterdagavond 18 november is het zover. Dan houdt VCH weer een darttoernooi voor alle seniorleden van de club. Opgeven voor 6 november bij het kantinepersoneel. Inschrijfgeld bedraagt vijf euro, bij opgave te voldoen. meer info

Sponsoren

Venlo Traprenovatie
Van der Meulen
Sijbers
Segway Limburg
Schadeservice Blerick
Megamix
Iedereenkansporten
Hazewind
Gemeente Venlo
Fonds Gehandicaptensport
DSL
Caravanpas
Enjob
Autotaalglas
Bas Bosch
Boostenhof
Candido
Dakdekkersbedrijf Jacobs
Optie 1
FRADO
MBS Engeneering
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien