Sponsoren

Uniek Penaltytoernooi in De Boekend

Uniek Penaltytoernooi in De Boekend

zondag 28 april 2019
Op sportpark Maassenhof, de velden van VCH, in De Boekend vindt zaterdag 15 juni de allereerste editie van het MegaMix Penalty toernooi plaats. Een uniek evenement waarin het nu eens niet gaat om tactische benadering van het edele voetbalspel of het inzetten van reservespelers om het beoogde doel alsnog te bereiken maar, zoals de naam het al aangeeft, om het team dat op meest efficiënte wijze penalty’s weet te benutten. Elk team bestaat uit vier spelers en een keeper die ieder binnen vijftien minuten tien strafschoppen nemen. Per team, incluis keeper, worden er twee penalty’s genomen op een groot doel. Steeds strijden twee teams tegen elkaar in pouleduels. De beste ploegen plaatsen zich na de poulewedstrijden voor de kwartfinales, halve finales en tenslotte voor de finale.

Leeftijd en samenstelling van een team zijn niet belangrijk. Iedereen kan meedoen. De verschillende teams strijden om geldprijzen, consumptiebonnen en, het moge duidelijk zijn, eeuwige roem. Naast het Penaltytoernooi is er ook een latjetrap- en gatengoalcompetitie. Vanzelfsprekend wordt er voor muziek gezorgd en vanaf 19.00 uur staat DJ Kyara achter de draaitafels.

Drankjes worden verzorgd door Shotjesbar NEW2019 en dan kan het al helemaal niet meer misgaan. Kortom, een belevenis vanjewelste. Publiek heeft de hele dag gratis toegang en voor de kids is er een springkussen. Inschrijving voor het Penaltytoernooi: 25 euro per team voor 1 juni via penalty@ziggo.nl.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien