Sijbers
Megamix
Iedereenkansporten
Enjob
Boostenhof
Candido
Dakdekkersbedrijf Jacobs
Brandt
Bandencentrum
Vostermans
Royaal
Ewijk-removebg-preview
de berckt
wash
hansen dranken
Martens 1
Brabo2
Dima2
Optie1-2
Gijs Janssen 1
dvo2
VriendenLoterij steunt VCH Blerick uit Venlo met 5.000 euro

VriendenLoterij steunt VCH Blerick uit Venlo met 5.000 euro

dinsdag 1 juni 2021
Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor VCH Blerick uit Venlo! De club is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. VCH Blerick gaat het geld gebruiken om een dug-out te vernieuwen en nieuwe doelnetten aan te schaffen. Geert Hendrix van VCH Blerick: “We zijn hier heel blij mee! De dug-out is door een storm vernield waardoor deze niet meer kan worden gebruikt door de spelers. VCH staat voor voetbal met plezier en respect waar iedereen welkom is. Dankzij deze bijdrage kunnen we de dug-out vernieuwen en nieuwe doelnetten aanschaffen die hard nodig zijn.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Denk bijvoorbeeld aan de lokale voetbalvereniging of een specifieke stichting die de deelnemer een warm hart toedraagt.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien