Sponsoren

Wir sehen uns auf dem Platz

Wir sehen uns auf dem Platz

zondag 9 september 2018
Na de eerste bekerwedstrijd, uit tegen sc Irene (2-2), stond een oefenwedstrijd gepland tegen het Duitse svVeert uit Geldern. Dat team komt uit in een klasse vergelijkbaar met de Nederlandse 1e en 2e klasse. De wedstrijd stond o.l.v. Mark Ottenheim die omstreeks 19:30 voor het eerst op zijn fluitje blies.

Het werd een wedstrijd die in hoog tempo werd gespeeld. Diverse kansen van de sv werd uitstekend door onze doelman, Thom Ruinard, gepareerd. Na 24 minuten was het toch VCH dat op voorsprong kwam door een mooi doelpunt van Timo Jacobs die daarvoor ook al een mooie actie had richting het doel van de tegenstander. Van de 1-0 konden we 10 minuten genieten. Onze Duitse tegenstander scoorde eigenlijk uit het niets de gelijkmaker.

Hoewel al onze spelers verschrikkelijk goed speelden, hadden we een uitblinker in ons team waarvan iedereen van de Duitsers gek werd. Onze doelman kon veel, heel veel van hun kansen, acties, afstandsschoten en 1 op 1 situaties tegenhouden. Dat het uiteindelijk in deze zeer sportieve wedstrijd 1-3 werd, kon de pret niet drukken. Iedereen was moe maar voldaan. Hoewel.. De gasten gingen nog genieten van de friet van Joke en Nadine. Het bleef nog lang gezellig op ons sportpark.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien